8.9.2016

Habitare x15

Messukeskuksessa Helsingissä on tällä hetkelle jokaiselle sisustajalle ja rakentajalle jotain. Habitare tarjonnee jokaiselle jotain. Ehkä kuitenkin enemmän niille jotka rakentavat/remontoivat tai kellä on pohjaton lompakko. Messut olivat tälläkin kertaa ihan kivat joskin vuosi vuodelta ovat ne omaan silmääni hieman..pienentyneet? Kaventuneet? Oli joukossa toki paljon hienoja juttuja! Varsinkin kaksi viimeistä kuvaani olivat kyllä suosikkeja. Pilleri-valaisin oli aivan ihana! Marimekon osasto oli kiva ja seinällä ollut kangastaulu oli todella hieno. Vepsäläisen ja Iskun osastot olivat myös kauniita, samoin HobbyHallin jutut miellyttivät.















Kaiken kaikkiaan ihan ok reissu. Jos sulla on jo lippu Habitareen, mene ihmeessä. Jos sä rakennan tai remppaat ja kaipaat sulle uutta takkaa, lattiaa tai keittiötä, mene ihmeessä. Mutta jos sulla ei ole lippua, sä et kaipaa mitään remppavinkkejä ja matkaakin kertyisi enemmän kun 100km suuntaansa niin miettisin. Toki jos saat yhdistettyä samalla reissulle jotain muuta kivaa.

Aurinkoista torstaita!

-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)